Din Lugna Stund

i Bromma

~ massage & spabehandlingar ~

Spabehandlingar

Vårerbjudande - Topp till tå-kuren

Guldkornen från mina behandlingar med mycket massage samt peeling av rygg och ansikte där den torra vinterhuden försvinner. Kuren startar med ryggpeeling med en oljebaserad skrubb med havssalt som rengör och härliga eteriska oljor som återfuktar. Perfekt då det ofta är svårt att nå hela sin rygg själv. Därefter en mjukgörande massage av rygg, axlar och nacke. Sedan får ansiktet en djuprengöring med peeling, ett fuktgivande serum och en avslappnande massage. Kuren avslutas med en skön skalp- och fotmassage. Gäller fram till midsommar.

Tid

Pris

50 minuter

650 kr

Att peela kroppen är att vårda sin hud

Peelingen renar huden, ökar lystern och blodcirkulationen. Peelingen tar bort torra och gamla hudceller så huden blir mjuk och len och har lättare att ta till sig de produkter som appliceras.

I behandlingarna peelas hela kroppen med en oljebaserad kroppspeeling med havssalt och väldoftande eteriska oljor. Huden kommer få en fräsch och energigivande doft av citrongräs och rosmarin alternativt vit choklad och kakao. Välj vad du önskar efter peelingen enligt behandlingarna nedan:

Namn

Tid

Pris

Kropps­peeling Lugn

60 minuter

790 kr

efter kroppspeelingen appliceras en ekologisk och återfuktande bodylotion/balm in med massageteknik. Denna får verka under en stunds inpackning och du får då en lugnande massage av axlar, nacke och skalp.

Kropps­peeling Lugn & Lyster

90 minuter

1190 kr

Kroppspeeling Lugn (se ovan) som avslutas med ansiktskur Lyster (rengöring, peeling, ansikts­mask, akupressur och ansikts­massage i passande produkter).

Kropps­peeling Lyx

90 minuter

1090 kr

efter kropp­speelingen ingår en av­slapp­nande helkropps­massage med en ekologisk åter­fuktande aroma­olja.

Kropps­peeling Lyx & Lyster

120 minuter

1490 kr

Kroppspeeling Lyx (se ovan) som avslutas med ansiktskur Lyster (rengöring, peeling, ansikts­mask, akupressur och ansikts­massage i passande produkter).

Strand