Din Lugna Stund

i Bromma

~ massage & spabehandlingar ~

Om mig

Marie Magnusson heter jag och bor tillsammans med min familj i Björknäs i Saltsjö-Boo.

Jag har alltid arbetat med människor och skulle inte kunna tänka mig något annat. Har varit verksam inom hotell- och turismbranschen så gott som hela mitt yrkesliv och trivts med det.

Med min ständiga önskan att vidareutveckla mig gjorde att jag år 2018 förverkligade en dröm och utbildade mig till spaterapeut på Axelsons Institute. Har inte ångrat mig en sekund, tycker att detta är fantastiskt roligt! Jag är också utbildad friskvårdsterapeut och asiatisk yogamassör och har även gått kurser i bl a avspänning och mindfullness. Vintern 2021 kompletterade jag min utbildning i massage är nu även certifierad friskvårdmassör, och 2022 även till till lymfmassör.

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och friskvård. Tycker om att äta hälsosamt och motionerar regelbundet då jag känner att jag mår bra av det. Med åren har jag mer och mer förstått betydelsen av att ta hand om sig själv mentalt och få den vila och återhämtning vi alla behöver. Idag, i det samhälle vi lever, tror jag att den delen är viktigare än någonsin. Därför kommer målet med mina behandlingar vara att du ska kunna slappna av så mycket som möjligt och att du ska kunna få en stunds återhämtning.

Varmt välkommen till mig och till Din Lugna Stund i Bromma!