Din Lugna Stund

i Saltsjö-Boo

~ massage & spabehandlingar ~

Massagebehandlingar

Vårerbjudande - Topp till tå-kuren

Guldkornen från mina behandlingar med mycket massage samt peeling av rygg och ansikte där den torra vinterhuden försvinner. Kuren startar med ryggpeeling med en oljebaserad skrubb med havssalt som rengör och härliga eteriska oljor som återfuktar. Perfekt då det ofta är svårt att nå hela sin rygg själv. Därefter en mjukgörande massage av rygg, axlar och nacke. Sedan får ansiktet en djuprengöring med peeling, ett fuktgivande serum och en avslappnande massage. Kuren avslutas med en skön skalp- och fotmassage. Gäller fram till midsommar.

Tid

Pris

50 minuter

650 kr

Avslappnande massage

En lugn och cirkulationsökande massage för avslappning och återhämtning. Massagen minskar stressymptom, lugnar sinnet, nervsystemet och stärker immunförsvaret.

Tid

Pris

45 minuter

620 kr

halvkropp (rygg, axlar, nacke, skalp, händer och armar)

60 minuter

750 kr

helkropp

75 minuter

950 kr

helkropp

Klassisk massage

Massagen löser upp spänningar i trötta muskler med hjälp av knådningar och tryck. Du kommer känna dig lugnare, mjukare och mer rörlig efter behandlingen.

Tid

Pris

45 minuter

620 kr

halvkropp (rygg, axlar, nacke, skalp, händer och armar)

60 minuter

750 kr

helkropp

75 minuter

950 kr

helkropp

(massagen är inte behandlande mot specifika besvär)

Lymfmassage

Denna behandling är för dig som vill minska svullnad i kroppen samtidigt som du får en avkopplande massage. Lymfmassagen ökar cirkulationen och renar kroppen från slaggprodukter och är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad och värk.

I början kan det vara bra att gå på lymfmassage cirka en gång i veckan för att få fart på systemet. Efter det kan man gå mer sällan.

Tid

Pris

90 minuter

1090 kr

helkropp

Taktil massage

Taktil behandling är en massagemetod som består av en mjuk och följsam beröring. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Taktil massage passar alla men kanske bäst dig som känner dig utmattad, nedstämd eller för dig som lider av smärta vilket gör att vanlig massage är för kraftfull.

Tid

Pris

75 minuter

950 kr

helkropp

Asiatisk yogamassage

Utförs på en massagemadrass på golvet, du har mjuka kläder på dig under behandlingen och ingen olja används. Med tryck och stretchrörelser masseras hela kroppens muskler och leder. Effektivt mot stress och sömnsvårigheter, ger en djupgående avslappning och mjukar upp stelhet i kroppen.

(medtag egna kläder till behandlingen, långa mjuka byxor och lång- eller kortärmad t-shirt)

Tid

Pris

60 minuter

750 kr

Stenar i en hög